, ,

Forældredilemmaet

Formål: Psykiatrifondens test ”Forældre dilemmaet” har som formål at sætte fokus på, hvad forældre gør for, at deres barn/børn trives og er trygge i livet.

Indhold: Forældredilemmaet består af en “test”, hvor forskellige situationer tegnes op, og forældrene så skal vælge det svar, som passer bedst på det, de oplever. Testen er delt op i aldersgrupper: 1-3 år, 3-6 år, 6-12 år og 12-18 år. Når forældre har taget testen får de tilsendt Psykiatrifondens Forældreguide med inspiration til at håndtere en masse af de situationer, som forældre skal være opmærksomme på for at sikre og styrke børns trivsel afhængigt af deres alder.

Målgruppe: Alle voksne. Tilbuddet er gratis og kan benyttes af alle.

Udbredelse: Forældredilemmaet er udbredt i hele Danmark.

Aktører: Psykiatrifonden.

Læs mere: Forældredilemmaet