,

Kursus i fælles forældreansvar

Formål: Kursus i fælles forældreansvar er et tilbud til forældre, som handler om, hvordan ekspartnere og forældre kan etablere et godt samarbejde og få en god kommunikation med udgangspunkt i barnets behov.

Indhold: Kurset varer 12 timer og er et pædagogisk tilbud – ikke terapi. På kurset gives viden om, hvad der fremmer og hæmmer god kommunikation, og der gives enkle og anvendelige redskaber til samarbejde og problemhåndtering. Kurset giver desuden viden om børns reaktionsmønstre på forskellige alderstrin og sætter fokus på barnets perspektiv.

Målgruppe: Forældre som oplever vanskeligheder med samarbejdet efter en skilsmisse.

Udbredelse: Kurserne udbydes af Center for Familieudvikling, som er beliggende i København og Aarhus samt lokalt i Region Hovedstaden og Midtjylland af undervisere, der er uddannet af Center for Familieudvikling. Kurset varer 12 timer.

Aktører: Center for Familieudvikling

Læs mere: Center for Familieudvikling