,

Delebørn – hele børn

Formål: Formålet med Delebørn – Hele børn er at tilbyde børn et neutralt og trygt rum, hvor de kan udforske og italesætte deres egne tanker og følelser, som er knyttet til bruddet og den nye familiesituation.

Indhold: Børnene deltager i samtalegrupper, der bliver oprettet på 30 folkeskoler fordelt i tre af landets kommuner. Det vidtrækkende initiativ, projektet ’Delebørn – hele børn’ omfatter også efteruddannelse af folkeskolelærere og undervisning af skilte forældre, der skal samarbejde om fælles børn efter et brud.

Målgruppe: Børn, der lever i familier, som er ramt af skilsmisse.

Udbredelse: Dette gratis tilbud er på nuværende tidspunkt blevet udbredt til 30 folkeskoler i Egedal, Kolding og Randers.

Aktører: Projektet er et samarbejde mellem Center for Familieudvikling, Egmont Fonden og kommunerne Egedal, Kolding og Randers.

Læs mere: Delebørn – hele børn